Η Cargotrackers προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην Αλβανία

Στο πλευρό των πληγέντων από τον πρόσφατο, θανατηφόρο σεισμό στην Αλβανία στέκεται η Cargotrackers, μέσω της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της γείτονας χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, η Cargotrackers απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων, τροφίμων μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής καθαριότητας, ανταποκρινόμενη στην τραγωδία που βίωσε η Αλβανικός λαός με το μεγάλο σεισμό της 26ης Νοεμβρίου 2019.

Η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας πραγματοποιήθηκε με τη σημαντική συμβολή και αρωγή της «Κοινότητας Αλβανών Μεταναστών Νομού Χανίων Κρήτης», των πρακτορείων «Top Lines», καθώς και ιδιωτών που επιθυμούσαν να συνδράμουν στην προσπάθεια.

Αξίζει να αναφερθεί πως αρωγοί στην συγκεκριμένη προσπάθεια ήταν οι πολύτιμοι συνεργάτες εκτελωνιστές της Cargotrackers, καθώς και η διοίκηση και εργαζόμενοι της αποθήκης «Athens Star Logistics».

Σχετικά με την Cargotrackers

Η Cargotrackers είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο των οδικών και ναυτιλιακών μεταφορών και εκτελωνισμού εμπορευμάτων σε Ευρώπη και Βαλκάνια.

Η εταιρεία απαρτίζεται από μια δυναμική ομάδα επαγγελματιών που διαθέτουν περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των διεθνών μεταφορών φορτίων, ενώ είναι εξαιρετικά ευαίσθητη σε ζητήματα που σχετίζονται με την ανθρώπινη ζωή και το περιβάλλον.