Η Cargotrackers στο συνέδριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων

Με την παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων της πολιτικής, της διπλωματίας και της οικονομικής ζωής του τόπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 το ετήσιο Συνέδριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Το Συνέδριο εφερε τον τίτλο «Πορεία προς το Μέλλον: Ανάπτυξη με επίκεντρο τις Εξαγωγές» και ελαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens στο Σύνταγμα.

Η Cargotrackers παραβρέθηκε στο συνέδριο, ενώ υπήρξε ένας από τους υπερήφανους χορηγούς και αρωγούς της προσπάθειας για την ανάδειξη των διεθνών μεταφορών αλλά και την στρατηγική σημασία των εξαγωγών και εισαγωγών για την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Cargotrackers είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει, πάντα με γνώμονα τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς, που δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στον τομέα της μεταφοράς, να μας παρέχεται η ευκαιρία ώστε να λαμβάνουμε μέρος σε εκδηλώσεις μεγάλης εμβέλειας που διοργανώνονται και υποστηρίζονται με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία, ανταποκρινόμενες στο υψηλό επίπεδο και απαιτήσεις ανάλογων προωθητικών ενεργειών, όπως έγινε και στο Συνέδριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων.